O nAMA

Aparat-dan

CRONNABIS

je obrt za trgovinu koji je osnovan 17.11.2021. u Bjelovaru na adresi M.Hrvatske 1B. Glavna djelatnost obrta je 47.99. ostala trgovina na malo izvan prodavaonica, štandova i tržnica - prodaja pomoću samoposlužnih aparata. Vlasnik obrta je Marino Ivančić. PDV ID broj obrta je HR00057518113. Obrt posluje sa ciljem prodaje proizvoda od industrijske konoplje putem samoposlužnih aparata.  Cilj je da građani imaju pristup proizvodima koji im mogu olakšati i poboljšati svakodnevni život.

APARAT

za prodaju industrijske konoplje koji sadrži 18 vrsti proizvoda ima čitač kartica za provjeru godina koji čita sve službene europske osobne iskaznice, a dodatno je opremljen najsuvremenijom tehnologijom čitača kreditnih kartica koji čita kreditne i debitne kartice, beskontaktne, čip i magnetske. Mogućnost plaćanja euro novčanicama i kovanicama. Informacije o proizvodima dostupne su na više jezika . Odabir proizvoda te kupnja istih odvija se putem ekrana na dodir. Automat se nalazi na adresi Trg Stjepana Radića 1, Bjelovar.

RAZNOVRSNA PONUDA

Kod nas možete pronaći šarolik asortiman proizvoda od cvijetova različitih sorti i oblika do ulja, poslastica i krema.

VISOKA KVALITETA PROIZVODA

Svi proizvodi koji se nalaze u asortimanu su od provjerenih proizvođača te je njihova kvaliteta zajamčena. 

SIGURNOST KUPNJE PROIZVODA

Prije svake kupnje na aparatu provjerava se starost kupca kako bi se osigurali da proizvodi neće biti prodani maloljetnim osobama.

1
GODINA OSNIVANJA OBRTA
1
SAMOPOSLUŽNI APARAT
1
LOKACIJA
1
PROIZVODA
Magic Baby Touch
Scroll to Top